Onze collectie

Voor elk type woning en smaak

Lotus Lounge Chair

Een stijlicoon met ultiem comfort. Prachtige fauteuil, met spannend lijnenspel. Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, framekleuren en stofsoorten. Echt een designfauteuil die helemaal past in de woonkamer van nu. 

Eind jaren ‘50 was het ontwerp van de Lotus lounge chair nieuw en revolutionair. Door het frame en de stof los van elkaar uit te voeren ontstond een innovatief design. Het gaf de ontwerper de mogelijkheid om meer elegante lijnen toe te passen. Kenmerkend is de slanke vorm van de Lotus fauteuil. Januari 2019 is deze fauteuil opnieuw uitgebracht. Volledig gebaseerd op het originele ontwerp, met op een aantal punten technische verbeteringen. De fauteuil heeft een bijzonder hoog zitcomfort. Vervaardigd binnen Stichting Sixty Fruits, een sociale onderneming in Arnhem. Dutch design, made in Holland.

1611 Steel chair

Strak, industrieel en verfijnd.

De iconische 1611 van Rob Parry is een bekend ontwerp. In de jaren vijftig en zestig vond deze fauteuil zijn weg naar vele huiskamers. Nu is deze klassieker opnieuw verkrijgbaar en kunt u kiezen uit maar liefst vier verschillende frame kleuren en vier verschillende soorten hout. 

De ‘1611’ is ooit in een aantal verschillende varianten gemaakt. Zo is er een versie met een stalen buisframe, maar ook een volledig houten versie. Beide varianten van de 1611 fauteuil worden door ons opnieuw op de markt gebracht. Rob Parry tekende de 1611 fauteuil in 1952. In de jaren zestig zijn er 60.000 exemplaren van gemaakt.

1611 Wood Lounge Chair

Beeldschoon hout, met een vleugje industrie.

De 1611 uitgevoerd in hout is één van de model varianten die Rob Parry voor deze fauteuil tekende. Deze fauteuil is verkrijgbaar in eiken of het warme teak: Afrormosia. Voor de bekleding kiest u een stof die past bij uw woonstijl. 

De 1611 is een iconische stoel die in de jaren ’60 in een aantal verschillende varianten is gemaakt.

Zo ook de versie met volledig houten frame. Rob Parry tekende zijn 1611fauteuil in 1952. In de jaren ’60 zijn er 60.000 exemplaren van gemaakt. En als u in deze fauteuil zit weet u ook direct waarom: De fauteuil zit geweldig. Echt een kenmerk van wat Rob Parry met fauteuil voor ogen had: hoog zitcomfort en een mooi ontwerp. Overtuig u door zelf online een fauteuil samen te stellen die helemaal past bij uw interieur.

Stel uw stoel zelf samen